Suppen - Surfvillage Terschelling
10
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10,bridge-core-2.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

SUPPEN

Met een noordzee aan de strand kant, een waddenzee aan de dijkkant en nog een duinmeer in het midden van het eiland biedt Terschelling ruime mogelijkheden voor Stand Up Paddeling op mooie locaties. Surfvillage verhuurt SUP boards op het eiland en biedt bij de juiste condities SUP tochten aan op één van de mooiste plekjes van het waddengebied.

HUREN 

Stand Up Paddeling is ideaal wanneer je op zoek bent naar een avontuurlijke activiteit die je gemakkelijk onder de knie hebt en fysiek minder intensief is dan bijvoorbeeld het golfsurfen. Bij weinig golven en wind kan je een SUP huren bij onze surfschool op het strand. Dit is ideaal bij warme en windloze zomerdagen. 

SUP tochten

Nog uitdagender en unieker zijn onze SUP tochten over de waddenzee, waar we je onder begeleiding van een gids meenemen langs één van de mooiste plekjes van Terschelling. Een tocht langs natuurgebied de Boschplaat waarbij je met weinig wind over een spiegelgladde Waddenzee peddelt en je versteld zal staan van het weidse uitzicht over het eiland en de Friese kust aan de andere kant.

VRAGEN & MEER INFO

Hoe kan ik een SUP huren?

Wij verhuren SUPs vanuit onze surfschool op het strand van West aan Zee. In het hoogseizoen zijn we elke dag open. We hebben zowel hardtops als opblaasbare SUPs. Ben je fanatiek SUPper? Dan kun je zelfs een volledige opblaasbare SUP set huren voor langere tijd zodat je het eiland zelf kunt gaan ontdekken per SUP. 

Hoe werkt een SUP tocht?

SUP tochten zijn bedoeld voor volwassenen vanaf 16 jaar. Ook wanneer je nog nooit op een SUP hebt gestaan ben je welkom mee te gaan, maar een kleine mate van sportiviteit is dan gewenst. We starten altijd met een introductie en theorie over de juiste SUP techniek met daaropvolgend even de tijd om te oefenen voordat de tocht begint. Alles bij elkaar ben je ongeveer 2 uur bezig. 

 

De momenten dat een SUP tocht kan plaatsvinden is erg afhankelijk van het getijde en de wind. Bij interesse in een SUP tocht kun je het allerbeste je contactgegevens en de periode dat je op het eiland bent doorgeven, zodat wij je kunnen bereiken wanneer de juiste condities zich voordoen. SUP tochten die al ingepland staan kun je boeken via de website.

Waar verzamelen we voor een SUP tocht en wat moet ik meenemen?

De verzamelplek voor een SUP tocht is bij de Wierschuur in Oosterend. Navigeer op ‘de wierschuur, oosterend’ of vraag een eilander.

 

Je krijgt van ons een wetsuit wanneer je dit wilt zonder extra kosten. Alleen in zwemkleding op een warme dag mag ook. Neem verder een handdoek en zonnebrand mee.