Activiteit | Privé surfles

Met een privé surfles op Terschelling kunnen we precies inspelen op jou niveau. Op het eiland heb je de zee voor jezelf en samen met de volledige aandacht van de surfcoach kunnen we extra efficient aan jou surfvaardigheden werken. 

Je kunt een privé les van 1.5 uur boeken voor jezelf, met een vriend of met de hele familie. De prive lessen worden vaak geboekt door mensen die totaal beginnend zijn en graag één-op-één begeleiding krijgen of door intermediate surfers die op een hoger niveau getraind willen worden.

Leer op eigen tempo

De focus in een privé surfles ligt volledig op jou ontwikkeling en wordt aangepast naar jouw behoeftes. Misschien oefen je veel zelf in het water maar loop je wat vast in je progressie. Vaak helpen een paar goede tips van een ervaren surfcoach je enorm op weg.

Een aantal van onze surfcoaches zijn ook opgeleid om intermediate tot gevorderde surfers te kunnen trainen. Zij hebben ervaring met het begeleiden en coachen van surfers tijdens het uitpeddelen en het surfen van ongebroken golven. Ideaal wanneer je al een goede basiskennis hebt van de surftechniek in gebroken golven   en hulp nodig hebt om de volgende stap richting het surfen van ‘ green waves’  te maken.

zon-golf

Prijzen & opties

ÉÉN OP ÉÉN SURFLES

Een surfles met extra aandacht voor beginners of een progressie sessie voor intermediates. We spelen in op jou niveau en wensen.

Prijs 1 les €90 euro
Prijs 2 lessen €150 euro

DUO PRIVÉ SURFLES

Boek samen met je vriend/vriendin een privé surfles. Extra persoonlijke begeleiding geeft extra snelle progressie. Ervaring niet vereist.

Prijs duo privéles €120 euro
Prijs 2 privélessen €200 euro

FAMILIE SURF ACTIE

Samen surfen is leuker dan alleen! Ben je met een familie van maximaal 6 personen waarvan minstens één ouder? Reserveer dan een surfcoach voor de hele familie.

Prijs familie surf  €165 euro
(voor 4 tot 6 personen)

Liever een reguliere les in een groep met andere deelnemers? Kijk hier voor reguliere groepslessen voor beginners.

Details

Locatie

Op het strand van West aan Zee naast het paviljoen

Tijdsduur activiteit

De surfles duurt ongeveer 1.5 uur

Wijzigen

Tot 24 uur van te voren kosteloos wijzigen of annuleren

Meenemen

Zwemkleding, handdoek en zonnebrand

Materiaal

Wij zorgen voor een surfboard en warm wetsuit

Let op

15 minuten van te voren aanwezig zijn

FAQ

Surfer_icon
Hoe ziet een surfles er uit?

Voordat de privéles begint heb je je al kunnen omkleden in een passend wetsuit zodat je helemaal klaar bent om te gaan surfen. De surfcoach vraagt aan het begin van de les waar jij aan wilt werken, zodat we de les kunnen aanpassen aan jou wensen. Na de nodige uitleg en een korte warming-up gaan we het water in om te oefenen.

Wat zijn de lestijden?

Een les duurt ongeveer anderhalf uur. In de zomervakantie hebben wij meerdere lesmomenten, 10u, 12u of 14u. Het moment voor de mooiste golven is afhankelijk van het getij en de wind en daarom kan er altijd geschoven worden in tijden. Heb je geboekt en mochten er veranderingen zijn, laten wij dit ruim op tijd weten.

Bij welke weersomstandigheden gaan de lessen niet door?

Je krijgt de avond van tevoren te horen of de les door kan gaan of niet. Bij geen golven, harde wind (6bf+) of onweer gaan de lessen niet door. Bij twijfel laten we het je de ochtend voor de les weten.  In overleg kunnen we de lessen opnieuw plannen. Mochten we geen nieuwe les kunnen plannen, omdat je het eiland alweer moet verlaten? Dan krijg je uiteraard je geld terug.

Welke periode van het jaar kan ik een surfles bij surfvillage boeken?

De surflessen starten vanaf het voorjaar wanneer het zeewater een comfortabel temperatuurtje heeft aangenomen voor een surfles. Dit is meestal rond de meivakantie. We nemen een winterpauze vanaf eind oktober, na de herfstvakantie.

Waar kan ik parkeren?

De surfschool staat naast het paviljoen West aan Zee. Vlakbij is een ruime parkeerplaats waar je de auto en fiets gratis neer kunt zetten. Wanneer je de strandovergang af loopt, zul je ons aan de linkerkant al snel zien. Mocht je navigatie nodig hebben, navigeer dan naar ‘paviljoen West aan Zee’.