Privéles surfen

In de golven van de Noordzee

We houden van surfen en we houden ervan om deze passie te delen met andere mensen. Een privéles is een persoonlijke en positieve ervaring op je eigen niveau.

LEREN OP EIGEN TEMPO

Een privéles is een surfles voor elke surfer die de volledige aandacht krijgt van de coach. De focus ligt op persoonlijke ontwikkeling en de les wordt aangepast naar jouw behoeftes. De gecertificeerde coach zorgt voor een leerzame les en een glimlach op jou gezicht!

 

De les is voor de beginner die voor het eerst gaat surfen, maar ook voor mensen die al meer ervaring hebben. Je kunt leren in eigen tempo. Deze les is voor zowel volwassenen als kinderen, te reserveren voor 1 tot 3 personen.

zon-golf

DETAILS

Locatie

Op het strand van West aan Zee naast het paviljoen

Tijdsduur activiteit

De surfles duurt ongeveer 1.5 uur

Wijzigen

Tot 24 uur van te voren kosteloos wijzigen of annuleren

Meenemen

Zwemkleding, handdoek en zonnebrand

Materiaal

Wij zorgen voor een surfboard en warm wetsuit

Let op

15 minuten van te voren aanwezig zijn

FAQ

Surfer_icon

Hoe ziet een surfles er uit?

Voordat de privéles begint heb je je al kunnen omkleden in een passend wetsuit zodat je helemaal klaar bent om te gaan surfen. De surfcoach vraagt aan het begin van de les waar jij aan wilt werken, zodat we de les kunnen aanpassen aan jou wensen. Na de nodige uitleg en een korte warming-up gaan we het water in om te oefenen.

Wat zijn de lestijden?

Een les duurt ongeveer anderhalf uur. In de zomervakantie hebben wij meerdere lesmomenten, 10u, 12u of 14u. Het moment voor de mooiste golven is afhankelijk van het getij en de wind en daarom kan er altijd geschoven worden in tijden. Heb je geboekt en mochten er veranderingen zijn, laten wij dit ruim op tijd weten.

Bij welke weersomstandigheden gaan de lessen niet door?

Je krijgt de avond van tevoren te horen of de les door kan gaan of niet. Bij geen golven, harde wind (6bf+) of onweer gaan de lessen niet door. Bij twijfel laten we het je de ochtend voor de les weten.  In overleg kunnen we de lessen opnieuw plannen. Mochten we geen nieuwe les kunnen plannen, omdat je het eiland alweer moet verlaten? Dan krijg je uiteraard je geld terug.

Welke periode van het jaar kan ik een surfles bij surfvillage boeken?

De surflessen starten vanaf het voorjaar wanneer het zeewater een comfortabel temperatuurtje heeft aangenomen voor een surfles. Dit is meestal rond de meivakantie. We nemen een winterpauze vanaf eind oktober, na de herfstvakantie.

Waar kan ik parkeren?

De surfschool staat naast het paviljoen West aan Zee. Vlakbij is een ruime parkeerplaats waar je de auto en fiets gratis neer kunt zetten. Wanneer je de strandovergang af loopt, zul je ons aan de linkerkant al snel zien. Mocht je navigatie nodig hebben, navigeer dan naar ‘paviljoen West aan Zee’.