Surfen - Surfvillage Terschelling
274
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-274,bridge-core-2.6.8,qode-page-transition-enabled,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Surfen op Terschelling

 

Je eerste golfsurfles is iets bijzonders en zal je altijd bij blijven. Dat realiseren wij ons heel goed en daarom stoppen wij al onze energie in een onvergetelijke en positieve ervaring.

Een surfles bij Surfvillage betekent surfen op een unieke locatie en gegarandeerd plezier. Het eiland heeft de beste kans op golven in Nederland, en wanneer je met je surfplank over het uitgestrekte witte strand richting de golven loopt voel jij je écht op vakantie.

Ons surfschool team bestaat uit allemaal gecertificeerde surfinstructeurs die het allerliefste hun tijd in de zee doorbrengen en zij kennen de Noordzee tot in de details. Zij vertellen je aan het begin van de les piekfijn alle belangrijke veiligheidspuntjes over de zee en het materiaal zodat je niet alleen tijdens de les, maar ook daarna de kennis bezit om veilig en onbezorgd de Nederlandse golven in te gaan. 

Vanaf welke periode kan ik een surfles bij Surfvillage boeken?

De lessen starten in het voorjaar meestal rond de meivakantie. Dit is omdat het zeewater dan weer warm genoeg is om lekker te gaan surfen. Vanaf eind oktober, na de herfstvakantie, nemen wij een winterpauze. 

Hoe lang duurt een les en op welke tijdstippen worden er lessen gegeven?

Een les duurt ongeveer anderhalf uur. In het voor- en naseizoen geven wij lessen op afspraak. In de zomervakantie geven wij bij goede condities elke dag les om 10.00, 12.00, 14.00 en 16.00.

Het moment voor de mooiste golven is afhankelijk van het getij en de wind. Hier hebben wij helaas geen invloed op, en houdt er daarom rekening mee dat we soms een les kunnen verschuiven, zodat jij met betere condities kan surfen. Heb je geboekt en mochten er veranderingen zijn, laten wij dit ruim op tijd weten.

Waar verzamelen en wat moet ik meenemen?

Het verzamelpunt is bij het strand en het ‘ oude’ paviljoen van West aan Zee. Wanneer je de strandovergang af loopt, zul je ons al snel zien aan de linkerkant. Mocht je navigatie nodig hebben; navigeer dan naar ‘paviljoen West aan Zee’. 

 

Wij voorzien je van een wetsuit en een surfboard. Neem zelf een bikini of boxershort mee voor onder je wetsuit samen met een handdoek. Vergeet ook niet om zonnebrand en slippers mee te nemen op een warme zonnige dag.

Hoe worden de groepen ingedeeld?

Surfen is een toffe activiteit om met een groepje vrienden of met je familie te doen. Ook is het een gezellige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Surfen is niet helemaal een teamsport, maar het wordt extra bijzonder door dit moment met anderen te kunnen delen. 

 

Aangezien veel families gezamenlijk een surfles boeken, hebben wij vaak volwassenen en kids in dezelfde groep. Dit zorgt voor een hele toffe dynamiek die goed combineert. Bij het boeken van meerdere lessen zullen de groepen op niveau worden ingedeeld.

Prijzen surflessen

Volwassenen

 • 1 les

  35,-
 • 3 lessen

  95,-
 • 5 lessen

  150,-
 • 10 lessen

  275,-
 • privé les

  90,-

Kids (t/m 16 jaar) 

 • 1 les

  25,-
 • 3 lessen

  65,-
 • 5 lessen

  105,-
 • 10 lessen

  190,-
 • privé les

  90,-