Yoga & Surf

De perfecte combinatie

Yoga is meer dan bewegen, zoals surfen meer is dan een sport. Wij denken dat beide een bezigheid is waarbij je totaal in je element kunt zijn en het oog op de tijd helemaal kan verliezen. Dit maakt surf en yoga een perfecte combinatie die we je graag laten ervaren op het mooie eiland Terschelling.

In samenwerking met yogaschool YogiEZ organiseren wij Yoga & Surf clinics op het strand bij West aan Zee. Dit jaar alleen op aanvraag voor groepen.

surf-women

 YOGA & SURF CLINIC

Yoga geeft je de superpowers die zich onthullen tijdens je surfsessies. Laat je introduceren in beiden gebieden met een clinic op het strand van West aan Zee. 

We starten met een uur Hatha Yoga van YogiEz met een prachtig uitzicht over het strand vanuit het nieuwe strandpaviljoen. We hechten hierbij speciale focus op fysieke en mentale voorbereiding op het surfen. 

 

Na de yoga nemen we even rust met een heerlijk kopje thee van het strandpaviljoen West aan Zee. 

Totaal zen duiken we hierna de zee in. De instructeurs van Surfvillage geven je een introductie over hoe je veilig met de zee om moet gaan, met daarna voldoende tijd om samen in het water te oefenen. Totaal ook 60 minuten surf. 

Info & kosten

Ben je met een groepen van minstens 6 personen? Neem dan contact met ons op voor een geschikt tijdstip. De kosten van deze workshop zijn € 40 per persoon, inclusief materiaal. De locatie voor de Yoga & Surf is bij het paviljoen West aan Zee.  

DETAILS

Locatie

Op het strand van West aan Zee naast het paviljoen

Tijdsduur activiteit

De clinic duurt ongeveer 2,5 uur

Wijzigen

Tot 24 uur van te voren kosteloos wijzigen of annuleren

Meenemen

Yoga wear, zwemkleding, handdoek en zonnebrand

Materiaal

Wij zorgen voor een matje, surfboard en warm wetsuit

Let op

15 minuten van te voren aanwezig zijn