Yoga - Surfvillage Terschelling
15914
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15914,bridge-core-2.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-20.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
SunsetYoga
SURF & YOGA

Yoga geeft je de superpowers die zich onthullen tijdens je surfsessies. Laat je introduceren in beiden gebieden met een clinic op het strand van West aan Zee. Elke woensdag en zondag.

Surf & Yoga clinic

Yoga is meer dan bewegen, zoals surfen meer is dan een sport. Wij denken dat beide een bezigheid is waarbij je totaal in je element kunt zijn en het oog op de tijd helemaal kan verliezen. Dit maakt surf & yoga een perfecte combinatie die we je graag laten ervaren op het mooie eiland Terschelling.

We starten met een 60 min Hatha Yoga met een prachtig uitzicht over het strand vanuit het nieuwe strandpaviljoen. We hechten hierbij speciale focus op fysieke en mentale voorbereiding op het surfen. 

 

Na de yoga nemen we even rust met een heerlijk kopje thee van het strandpaviljoen West aan Zee. Totaal zen duiken we hierna de zee in. De instructeurs van Surfvillage geven je een introductie over hoe je veilig met de zee om moet gaan, met daarna voldoende tijd om samen in het water te oefenen. Totaal ook 60 minuten surf. 

Info & kosten

Deze cursus is in de maanden juli & augustus elke woensdag en zondag vanaf 14.30 tot ongeveer 17u00. 

 

De kosten van deze workshop zijn € 40, inclusief materiaal. De locatie voor de Yoga & Surf is bij het paviljoen West aan Zee. Reserveren kan via de website van Surfvillage. 

 

Let op

 

De zee is altijd een verrassing. Het kan voorkomen dat er een dagje geen golven zijn of dat het juist te stormachtig is om het water op te gaan. Daarom hoor je altijd een dag van te voren of de clinic definitief door kan gaan.